Planned breedings to 2014 - Suunnitellut pentueet 2014


.............................................................................................................................................................................................................................................................................................................

Kaikki Zirnal-pennut luovutetaan rekisteröitynä, mikrosirulla tunnistusmerkittynä, eläinlääkärin tarkastamana ja usempaan kertaan madotettuna. Pennusta tehdään aina kirjallinen kauppakirja käyttäen Suomen Kennelliitto ry:n lomakkeita, näin myös sijoitus-/ jalostusoikeuskoirien kohdalla. Pennun mukana seuraa kattava pentupaketti joka sisältää mm.kirjalliset hoito-ohjeet sekä pentuoppaan, rotuoppaan, ruokaa jota pentu on syönyt kasvattajan luona, vähän herkkuja jne. Pennut kasvavat normaalin arjen keskellä ja tottuvat mm.autoiluun sekä isoihin että pieniin koiriin (näkevät myös kanin ja hamsterin jos puuhiltaan kerkeevät pysähtyä kohdalle). Kääpiösnautserit luovutetaan 7-8vko ikäisenä ja suursnautserit 7vko ikäisenä.


Kasvattajana kuulun luonnollisesti Suomen Kennelliittoon ja olen allekirjoittanut kasvattajasitoumuksen. Kuulun myös kasvattamieni rotujen rotujärjestöihin, eli Suomen Suursnautserikerhoon ja Suomen Kääpiösnautserikerhoon. Näiden lisäksi kuulun useampaan koirayhdistykseen mm.palvelus- ja pelastuskoirayhdistyksiin.

Martina Reen, 0400-701761, kennelzirnal@gmail.com